SOFRA VLISSINGEN

SOFRA VLISSINGEN Graag laten wij U genieten van onze 25 jaar ervaring.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1572 beoordelingen
17 dec 2018 om 19:12 top broodjes doner en lekkere patat
17 dec 2018 om 15:49 Zeker een aanrader en het eten is heerlijk en altijd goed verzorgd
16 dec 2018 om 19:23 Bezorging was prima, alleen zat er een donkerbruine lange haar in mijn kapsalon die niet van mijzelf was.
15 dec 2018 om 5:54 Het eten was echt smerig, ik heb de hele nacht krampen gehad, ben er ziek van! Was de eerste x en laatste x dat ik hier bestel.
11 dec 2018 om 20:00 Het eten was lekker
9 dec 2018 om 18:36 heerlijke kipdoner broodjes. het donermenu is ook erg grote portie. je krijgt echt waar voor je geld.
8 dec 2018 om 7:30 het is vaak goed, maar wel jammer dat wanneer je soep besteld er meer soep zit in de doos dan in de soepkom zelf
7 dec 2018 om 21:54 Ik heb heerlijk gegeten.
7 dec 2018 om 20:26 Op tijd en het was heerlijk
7 dec 2018 om 19:31 Op de door mij gewenste tijd bezorgd. Goed warm, compleet en lekker van smaak.
6 dec 2018 om 9:46 Eten lekker! Bezorgtijden heel verschillend!
2 dec 2018 om 21:22 Het duurde veelste lang. Bijna twee uur namelijk, tenzij 45 minuten was doorgegeven. Telefonische service was heel slecht.